A reformáció és a Biblia szövege

Időpont: október 29, 10:00 (nyári időszámítás)

Helyszín: Reformált Baptista Gyülekezet, cím: 1083 Budapest, Szigony utca 8.

Vendégünk, Jeff Riddle, aki a téma szakértője, három előadást fog tartani olyan kérdésekről, mint "melyik héber és görög szöveg képviseli hitelesen az eredeti Szentírást?" és "mit kezdjünk olyan megjegyzésekkel, hogy 'ez az igevers nem szerepel egyes vagy a legrégebbi kéziratokban'?".
A konferencia mindenki számára nyitott és ingyenes, ugyanakkor előzetes regisztrációhoz kötött.

Program:

Regisztráció

Az eseményre a helyek száma megtelt, a továbbiakban nem lehetséges regisztrálni. Az eseményről készült videofelvételeket néhány nappal azt követően a YouTube-csatornánkon tesszük közzé.

Az előadóról

Jeff Riddle lelkipásztor a családtagjai között áll. A háttérben egy szürke erdő látható.

Jeff Riddle a virginiai Krisztus Reformált Baptista Gyülekezet alapító lelkipásztora. Több mint 30 év gyakorlati szolgálói tapasztalattal rendelkezik, többek között Budapesten misszionárusként, valamint Virginiában, az Egyesült Államokban egy helyi gyülekezet pásztoraként. Diplomáit a következő iskolákbán szerezte: Wake Forest Egyetem, a Southern Baptist Theological Seminary, Union Presbyterian Seminary. Az Újszövetségből doktorált. Feleségével, Llewellynnel közösen öt gyermekük van (Hanna, Lídia, Sámuel, Ézsaiás és József).

Tudjon meg többet a Krisztus Reformált Baptista Gyülekezetről (angol nyelven) ...

Facebook esemény

A konferencia számára a Facebookon eseményt hoztunk létre, melyet bárkivel megoszthat. A Facebook oldalunk követésével pedig értesítéseket kaphat egyéb bejegyzéseinkről is.

menü gomb